به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، نشست هم‌اندیشی رئیس فدراسیون فوتبال با مدیران عامل لیگ برتر فوتسال در مرکز ملی فوتبال ایران برگزار شد.

احسان اصولی رئیس کمیته و سازمان فوتسال در ابتدای این نشست، ضمن خیرمقدم به مهمانان و تقدیر از همراهی مدیران عامل در فصل گذشته گفت: حمایت و همراهی باشگاه‌ها با تیم ملی فوتسال ارزشمند است و شما در هر موفقیت این تیم که مایه مباهات ایران است، سهیم هستید. سال گذشته در جام جهانی این کار را کردید و امسال هم با توجه به تقویم فشرده تیم ملی، نیازمند این همدلی هستیم. 

وی در ادامه تصریح کرد: ما به‌صورت مکرر نشست‌هایی با مدیران عامل برگزار کردیم و یکی از سیاست‌های ما در سازمان لیگ فوتسال، افزایش تعامل و هم‌اندیشی است. فوتسال روی ریل درستی پیش می‌رود و هر روز توجه افکار عمومی و حتی مشارکت سرمایه‌گذاران در آن بیشتر می‌شود. این اقبال عمومی سرمایه ماست و همه باید در سال آینده، ذخیره جدیدی به آن اضافه کنیم.

رئیس کمیته فوتسال در ادامه نیز نکاتی را در مورد حرفه‌ای‌سازی لیگ فوتسال، نحوه بهره‌گیری از فضاهای تبلیغاتی فوتسال، الزام معاینات پزشکی و صدور کارت برای خبرنگاران بیان کرد.

مهدی تاج نیز در سخنانی با بیان میزان علاقه‌مندی مردم و حساسیت آنها نسبت به آن اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که نارضایتی ایجاد کرده، رقم قراردادهای غیرمنطقی است که باب شده است. ما در این فصل فوتسال مانند فوتبال، افزایش قرارداد را فقط تا 30 درصد می‌پذیریم، نه بیشتر. این یک اقدام برای جلوگیری از پرداخت‌های بی‌حد و اندازه و غلط است و سازمان بازرسی به‌طور مرتب، این روند را رصد می‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: چالش‌هایی در بحث منابع درآمدزایی داریم و می‌دانیم باشگاه‌ها تحت فشار هستند. از شما برای حمایتی که از فوتسال انجام می‌دهید، تشکر می‌کنم. لازم است به سمت جلب اعتماد و حمایت اسپانسرهای قوی در این رشته باشیم.

احسان محمدی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ فوتسال نیز گزارشی از اقدامات فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته در فصل فوتسالی 04-1403 در سازمان لیگ و باشگاه‌های لیگ برتر ارائه کرد و گفت: سازمان لیگ در تلاش است تا در فصل جدید با همراهی رسانه‌ها، تصویری روشن‌تر از فوتسال در ذهن افکار عمومی ایجاد کند.

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته پیشرفت خوبی در اقدامات مسئولیت اجتماعی داشتیم که ریشه بیشتر آن در خلاقیت مدیران رسانه و روابط عمومی باشگاه‌ها بود. این مسئله نیازمند حمایت مدیران عامل است.

بحث و بررسی راجع به نحوه به‌کارگیری ویدئو ساپورت (VS) در لیگ برتر فوتسال کشور موضوع دیگری بود که در این نشست توسط علی تارقلی‌زاده (مدیر روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال) و محسن حکیم (مدیر پروژه کمک داور ویدیویی) مورد بحث قرار گرفت و به پرسش‌های مدیران پاسخ گفته شد.

در ادامه این نشست، مدیران عامل حاضر در نشست پیشنهادها، توقعات و انتقادات خود را با احسان کامیانی، دبیر سازمان لیگ فوتسال و امیرمحمد نوری، رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتسال در میان گذاشتند.